Tietoa aluefinaaleista:


- Aluefinaaliin voi ilmoittautua kirjautumalla sisälle baaripähkinä.fi sivustolle ja menemällä kohtaan "oma sivu" (vasemmalla yläreunassa) Omalta sivulta löytyy linkki aluefinaali ilmoittautumiseen.


- Baaripähkinän aluefinaaleita järjestetään isoimmissa kaupungeissa tai paikkakunnilla joissa on vähintään 5 joukkuetta jotka ovat ansainneet aluefinaalipaikan. Voit ilmoittautua VAIN siihen aluefinaaliin jolta olet voittanut aluefinaalipaikan. 


- Aluefinaalit järjestetään samaan aikaan kaikilla paikkakunnilla. Lauantaina 24.1.2015 klo 14.30-17.00. Paikalle kannattaa saapua jo klo 14.00.


- Joukkueessa saa olla vain jäseniä jotka ovat osallistuneet ravintolan visoihin, kaudella jolta paikka on voitettu aluekarsintaan. Jos joukkueessa on jäseniä jotka eivät ole osallistuneet kauden aikana visaan voidaan joukkue diskata. 


- Aluefinaaleihin voi ilmoittautua pe 23.1.2015 klo 22.00 asti. Mutta joukkueen kannattaa ilmoittautua heti kun paikka on varmistunut koska aluefinaali-ravintoloissa on rajatusti paikkoja.


- Jos tiettyyn aluefinaaliin ei ilmoittaudu vähintään 5 joukkuetta voidaan ilmoittautuneet joukkueet siirtää myös eri ravintolan aluefinaaliin. 


- Aluefinaali joukkueista pääsee noin 20% SM-finaaliin. Esimerkiksi jos ravintolassa on 5 joukkuetta niin noin yksi joukkue pääsee SM-finaaliin ja 10 joukkueesta noin 2 pääsee SM-finaaliin jne. Tarkemmat SM-finaalipaikkamäärät ilmoitetaan paikkakohtaisesti.


- Aluefinaalivisa on normaali 30+1 kysymyksen visa kuten viikkovisatkin. 


- SM-finaaliin pääsevien joukkueiden tulee ilmoittaa aluefinaalissa paikan pääsevätkö he paikalle SM-finaaliin lauantaina 7.2.2015 (Viking Line, XPRS). Jos joukkue ei pääse paikalle, voidaan SM-finaalipaikka antaa myös sijoituksessa seuraavalle joukkueelle. Kaikkien SM-risteilylle osallistuvien pelaajien tiedot tulee antaa heti paikan päällä aluefinaalissa (nimi ja syntymäaika) 


- SM-finaaliin EI VOI osallistua eri kokoonpanolla kun aluefinaaliin. Eli aluefinaalissa oleva kokoonpano pääsee SM-finaaliin. Muita jäseniä ei hyväksytä jälkikäteen.


- SM-finaalipaikan voittaneille joukkueille SM-risteily on ilmainen mutta muut matkat ja majoitukset ovat omakustanteisia. 


- Jos joukkueesi puuttuu aluefinaalilistasta tai teillä jotain muuta epäselvyyksiä voitte ottaa yhteyttä maililla: contact@baaripahkina.fi


ALUEFINAALI RAVINTOLAT:

Huom: voitte ilmoittautua VAIN sille alueelle mistä olette aluefinaalipaikan voittaneet.

Helsinki: (myös Porvoo)

1. Sports Academy  (Kaivokatu 8, Helsinki)

2. Kaisla (Vuorikatu 16, Helsinki)

3. Solmu  (Aurinkoranta 8, Helsinki)  itä-helsingin finaali

4. Feltbay  (Tilkanvierto 7, Helsinki)   pohjois-helsingin finaali

 

Vantaa:  

1. Old story  (Tikkuraitti 17, Vantaa)

 

Espoo: (myös Kirkkonummi) 

1. Base  (Leppävaarankatu 3-9, Espoo, Kauppakeskus Sello)

 

Järvenpää:

1. Totti  (Helsingintie 18, Järvenpää)


Hyvinkää (myös Riihimäki, Hämeenlinna) 

1. Ale pub  (Uudenmaankatu 4-6, Hyvinkää)

 

Turku: (+100km säde)

1. Edison  (Kauppiaskatu 6, Turku)

 

Lahti: (myös Heinola, Orimattila, Mikkeli)  

1. Seurahuone Bistro  (Aleksanterinkatu 14, Lahti)


Tampere (Myös Sastamala, Seinäjoki, Isojoki, Ähtäri, Jyväskylä) 

1. Teerenpeli  (Hämeenkatu 25, Tampere)

 

Oulu (myös lapin alue ja Kainuu) 

1. Caio  (Sammonkatu 10, Oulu)

 

Lappeenranta

1. Pikku pete  (Kauppakatu 52, Lappeenranta)

 

Kouvola ( myös Kotka, Inkeröinen) 

1. Old Tom  (Käsityöläiskatu 4, Kouvola)

 

Kuopio (myös Joensuu, Nilsiä, Iisalmi) 

1. Amarillo   (Kirjastokatu 10, Kuopio)